temiz 92 şahin bulursan 3 milyara 3 tane almak istiyorum sanada 1 milyar hava parası vereyim bana 92 model temiz 3 tane şahin bul 10 bin tl senin olsun
Çok ciddiyim arkadaşlar 92 model şahini olan varsa 3 bin tl ye temiz hemen alabilirim.
anlamamakta direnenlere tekrar edeyim :
1- 3000'e temiz bulamazsın, 3500'e bulabilirsin. temiz derken muadillerine oranla temiz demekte fayda var çünkü daha önce de dediğim gibi 92 modelin en temizi en hijyeniği en sterili bile her ay mutlaka bir sanayi ziyareti yapar.
2- 92 model şahin, bakkalda ekmek değil. 3 tane alayım 10 tane satayım diye sallarken bunları da düşün.
alacak arkadaşa not : 4500 tl'ye doğan L bulabilirsin. temizliğini de abartma zaten. motor istemesin, görünür çürüğü olmasın yeter. o yaştaki arabada illaki boya olacak. olmasa bu yaşa gelmezdi. 150.000 km eğer doğruysa çok iyi. ama doğru olduğunu sanmıyorum. satıcıya mutlaka rektefe yapılıp yapılmadığını sor. yapılmamışsa çok sürmez sen yaptırmak zorunda kalırsın.