loreafro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba herkese,

Öncelikle arkadaşın yaş'ı 20 değil 16'dır. Lise 3 öğrencisi sanırım. Ödeme konusunda PTT kargo ile anlaştık kapıda ödeme olarak alacaktım. Buraya kadar herşey normal ve olağan. İletişim için annesinin bilgilerini verdi vs aradık görüştük. Pazartesi günü kargoya verileceğini söyledi. Lakin PTT'deyken beni arayıp parayı gönderin ürünü öyle atacam diyorlar. Bu nasıl iş anlamadım. Bugün perşembe şimdi msnden bana yazdı ne oldu sorun çıkmış niye para atmadın dedi. Eksi i-trader hakkımı yaşının 16 olmasına hitaben kullanmıyorum.

Alacak arkadaşlar bir zahmet b.çekmeceye gidip elden almalarını tavsiye ederim.

İyi forumlar.
1. si 17 yaşındayım ve lise 4 öğrencisiyim.
2. si size ve arkadaşınıza birlikte alabileceğiniz için indirim yapmamanıza rağmen bu ürünü almadığınız için -itrader hakkı kullanma hakkı benimdir bu durumu sizin şuan yaptığınız gibi şikayetim var bölümüne açıp o aradaki farkı isteyebilirdim,istemedim.
3. sü Postanede verilen bilgiye göre hareket etmiş annem.Parayı hesabınıza görmeden kargoyu göndermeyin demişler öyle yapmış.

Burada saçma sapan şeyler yapıp size yaptığım iyiliği de suistimal etmenizin gerekçesini anlayamadım.

Arkadaşınıza bir adet indirimli fiyattan sattım,Hiçbir sorun da çıkmadı gayet memnun.Sizinle alışveriş yaparken neden böyle sorun çıktı anlamıyorum.

Bu arada -itrader verseydiniz.Haksız iTrader bildirim başlığı denen birşey var.

/report