BuRacK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam direk olarak lig sistemine başladık, gördün sadece 3 maç oynandı kaç günde. İlk başta böyle 8 kişilik yapalım dedim. Katılımlara göre bir dahaki turnuvalarda katılımcı sayısını 10-12 gibi arttırmayı düşünüyorum...

Bu arada maçlarınızın oynanacak zamanı belli değil. Rakibinizle anlaşıp istediğiniz zaman maç yapabilirsiniz...
Katılımcı sayısı artarsa iyi olur. Fakat bu zamanın belirsiz olması diğer maç yapacak olan arkadaşların bekleme süresinin belirsizliği anlamına gelir. Belli bir süre içinde maç yapılsa daha iyi olur. Mesela 2 gün içinde herkes maçını oynamalı gibi. Yoksa 1 hafta sonra oynanırsa maç 1 hafta diğer arkadaşlar beklemek zorunda kalacak. 2 gün olursa en azından süre belli ve oynanmazsa direk gelmeyen takım elenir. Benim düşüncem bu şekilde ama diğer arkadaşlar ne düşünüyor.

advaldo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hehe Csfragla maç yaptık ikimizinde daha online galibiyeti hiç yoktu sonuçlar

advaldo ( R.Madrid ) : 1
Csfrag ( Arsenal ) : 3

Birde Rövanş atalım dedik

advaldo ( Juventus ) : 1
Csfrag ( Arsenal ) : 1

Vallahi şu fifada hep saçma sapan goller yiyorum bir türlü çözüm bulamadım..Aut oluyor kaleci defansa pas atarken topu kaptırıyorum tak gol..Hep unutuyorum aynı gol fıttırdım
Benim takım defansı çok yavaş ara pasla koşu yoluna giden her top kaleciyle karşı karşıya pozisyon veriyor. Kanatlar yavaş kütük gibiler . Kalecine en yakın adama pas atınca kendi adamımı senin adamının önüne getiriyorum bu sayede topu yakalayıp gol attıyorum. 2 tane attım 1 tane de sen attın . Oynadıkça yeni taktikler üretiyoruz bakalım.