MyGhosTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tema dosyalarını alamamış olabilir.Değişik bir tema yükleyip dener misin.
Yeni tema yükledim sorun aynı. Akşam eve gidip bakacam teşekkür ederim.

cihankusmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlım vbulletin_css klasörünü chmod 777 yap ve tekrar default temanı yükle. Sorun kalkar. Ben vbulletin 4.x'e geçiş rehberi konumda bunu anlatmıştım. Oraya da bakabilirsin.
Merhaba;

Sizin konunuzu inceleyerek yaptım zaten teşekkür ediyorum. Sistemde yaptığım değişiklikler şunlardı eğer hatalı bir durum varsa konu altından belirtiniz lütfen.

Forumda bulunan ne kadar eklenti varsa herbirini sildim
Kendi veritabanı yedeğimi aldım.
FTP'de bulunan tüm dosyaları sildim.
Daha sonra vb4 dosyalarını yükledim

Akabinde eski dosyalarımı yani

/customavatars
/customgroupicons
/customprofilepics
/images


üzerine yazdırdım daha sonra vb4 ile birlikte ftp'ye yolladığım config.php dosyasını açtım ve belirtildiği gibi

define('DISABLE_HOOKS', true);


bu kodu yerleştirdim. Ardından varolan veritabanı bilgilerimi vs girdim. Sonrasında vbulletin_css klasörüne yazma izni verdim ve

http://siteadi.com/install/upgrade.php olarak çalıştırdım işlemlere devam ettim. Sorunsuz bir şekilde kuruldu ama ilk mesajımda belirttiğim ekran çıktı. Akşama eve gidince tekrardan bakacam.

Ama şöyle bir durumda vardı admin panelinde vb4 sürümü olduğu yazıyordu ama eski panel ile karşılaştım yani eski kullandığım admin paneli. VB4 paneli grili birşeydi reklam alanları falan vardı onlarıda göremedim panelde.

Bu konudada bana yardımcı olursan çok memnun olurum. Siz ve ilgilenen diğer arkadaşlara teşekkürler.