demreli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben deprem olmaz demedim.Allah c.c ol der ve olur bundan şüphe yok yok şu zaman olacak bu şiddet olacak bunlara Allah'tan başka kimse bilemez.Çıkıp haber yapıyorlar.Sen oturduğun yerin sağlamlığından eminsen korkma birşey olmaz.Ecelin geldiyse en basit şeyde ölür gidersin.
Gölcük depreminde ölenlere tekrardan Allah rahmet eylesin.
Şüphesiz ne yaşadıysak ve ne yaşayacaksak Allah'tan. Ama bazı doğa olaylarının çeşitli belirtilerle önceden tahmin edilmesi imkansız diye bir şey yok.

Bugün nasıl bilmemnerde tayfun ya da tsunami olacağı zaman önceden beklendiği söylenebiliyorsa deprem içinde önceden tahmin yapılabilir. İnsanlar senelerce boşuna okumuyor.

Nitekim konu başlığında da " Türkiye'de deprem olacak " denmemiş, tarih ve saat verilmemiş. Sadece " Türkiye'de yıkıcı bir deprem bekleniyor " yazılmış. Biz senelerdir İstanbul depreminide bekliyoruz ona bakarsanız.

Benim kastetmek istediğim böylesine umursamaz tavırlar sergileyerek insanların yaralarına tuz basmamanız gerektiğidir. Ben bundan 11 sene evvel bir gecede (hatta bir dakikada) yedi sülalemi enkaz altında bulduysam depremden çekinmem kadar normal bir şey olamaz. Oturduğunuz bina ne kadar sağlam olursa olsun. Tanıdıklarınız için endişelenmeyecek misiniz ?

Yukarıda yaptığınız yorum depremi birebir yaşayan insanlarca hoş karşılanmayacaktır.