1.Yöntem en öenmli etkenlerden biridir : Profil backlink çalışması bu işlemi sitenize 30 makale ekledikten sonra yapmanızı öneririm yani açılıştan 2-3 hafta sonra yaparsanız sorunsuzca size faydası olur bu hizmeti r10 da veren çok kişi var ama 1 kişi hariç diğer herkes bu yöntemi thebacklinkbuilders sitesinden alıp %200 kar ederek satıyorlar ve konularına bu böyledir diye yazınca yazınızı şikayet edip sildiriyorlar ben uzun yıllar thebacklinkbuilders sitesinden backlink aldığım için benzerlikleri kolaylıkla bulurum ve son zamanlar bu sitedende sıkıntılar yaşadığımdan yeni arayışlara girdim ve bu arayışlar sonucu r10 netten Ozel nikli arkadaşın sunduğu hizmeti inceledim ve denedim ve bazı arkadaşlara denettim ve sonuç beklentilerimden yüksek çıktı bu yüzden hepinize öneririm ve sitenizde başarı sağlamak için ilk etapta kullanmanız gereken paket 3000 ve 5000 profil backlink paketidir konu linki bu paketi aldıktan sonra içerik eklemelerinizie devam edip 2-3 ay süreden sonra tekrar bir paket alıp google da olan durumunuzu yukarı çıkarmanız mümkündür.

arkadaşlar bu konuda çok yeniyim, sanırım çok da basitce bir soru olacak furkane 3000-5000 backlink derken neyi kastetmiş acaba? 3000 ayrı sitede sitmin linki bulunacağı anlamına mı geliyo bu? bu mümkün mü kimin 3000 ayrı sitesi vardır ki sanırım ben olayı yanlış anlıorum açıklayan arkadaşa şimdiden teşekkürler..