inerken o an hemen internet bağlantınızı kesseniz olmaz mıydı mesela ? Çalışırken indi diyorsunuz. Hemen anında neti kesip müdahale edemediniz mi ki ?
Malesef müdahale edemezdim ondan daha önemli bir dowland yapılıyordu diğer leptoplarda , önemli değil format attık geçti bitti gitti ama dikkatli olun diye söyluyorum ben ki bilgisayarımda lisanssız hiç birşey kullanmayan kişi böyle birşeye magruz kalmıssam siz düşünün gerisini üstelik yanı hiç birşey yapmazken oldu bunlar , gerekli portlarımıda kapattım kapalıydı zaten herşeye karşı
Bahsi Geçen Arkadaşın Birisi Benim..
Senden başkada kardeşim telefonla görüştüm ne oluyorsa artık kimse anlam verebilmiş değil bu gece olanlara . töbe yarabbim
İşin Enteresan Tarafı. Tam Mavi Ekran Geldi Ne oldugunu Anlamadım. Antivüris Sayfa bulunamadı Felan Derken. Bağlantı Gitti

açtım acaba Virüs mü girdi Reset Attım Msnconfig den Başlattaki Tüm çalışna programları kapattım. Tekrar ßaştan ßaşlattım. Virüs Girdigi Zaman Genelde CPU u Fazla Kasdırıyor baktım herhangi bir şeyde kasdırmıyor. şimdilik sorun yok yani..