Şahsen 150 TL / ay sadece sana destek vermek için alırdım ben

Ama merak etme, 150 TL fazla demişsin, 50 TL desen bile illa sana bu sunucuyu ve bu hizmetleri sağlamak için kendini yırtacak arkadaşlar bulursun burada.
Yüce bilgeliğiniz ile konuya ışık tuttuğunuz için ne kadar teşekkür etsek azdır inanın.
Bakın size düz mantık bir şey izah edeyim ben. Hani şu "Joomla uyumlu hostingler" diye sloganları bulunan bir firmadan bir reseller alsam 50 gb alan 100 gb trafik bu bile benim için yeterli ve fazla bile aslında.
Ama bir kaç büyük proje var yazılım aşamasında asp ile. bu projeler için ayrıca windows reseller almak gerekmesin, ve 3-5 e-ticret sitesi için yine ip ..vs lazım olacak falan. Bu sebeple sunucu kiralamak mantıklı geldi bana.
Ve ayrıca eğer işi araştırma/deneme/yanılma/uygulama şeklinde yapacak birine zaten 150 tl kurulum ücreti azdır bile. Ben özellikle bana bu hizmeti sağlayabilecek ve (joomla için sunucu yapılandırma konusunda deneyimli) tüm ayarlardan sonra teslim edecek birilerini arıyor ve karşılığında 2 yıllık bir sözleşme öneriyordum.
Neyse,
SayfaNET`in önerisi ve Elazığlı168 arkadaşımızın uygulama konusundaki yardımı ile sorun çözülmüş görünüyor şu anda.