Ahmet94 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu gocunmanın sebebi haginin son 2. hafta kala sizi 4-2 yenmesi mi?
Sebep mi? Ne sebebi? Turkiye'nin en vefasiz kulubu Galatasaray'dir. Kaldi ki bunu gerçegi gorebilen galatasaraylilarin kendisi soyluyor. Holiganlasmis kisiler bunu tabiki kabul etmeyeceklerdir. Ben Vanspor'u yenemedigimiz zaman ve son haftada fenere kaybettigimiz maçdan gocunuyorum, galatasarayin bizi yenmis olmasi aklima bile gelmiyor. Adnan Polat'a bir yonden çok tesekkur ediyorum, icraatlari ve soylemleri ile 'bazi' Trabzonspor'lularin içinde olusan galatasaray sempatizanligini nefrete donusturdugu için. Biz alisamiyende oyuncularimiza, eslerine, annelerine 90 dakika araliksiz kufur edildiginide biliriz, uzerimize atilan sidik torbalarinida iyi biliriz!!! Biz fenerbahçe kulubunun yenilmesine ragmen sogukda bekleyen taraftarimiza sicak çay ve yiyecek ikram ettigini bilir ve unutmayiz. Galatasaray spor kulubu benim için yillar once ebediyeten bitmisdir ve geri gelmesi imkansizdir.

Ancak burada kurallar içerisinde yazdigim yazilara kimse karisamaz, yazma git diyemez. Sadece içimdeki nefreti olabildigince arttirir ve arttirdida. Burada onlarca galatasarayli ile dogru duzgun yazisirken, fikirlerimizi tartisirken, içinde kalmis tum nefreti suratimiza çarpanlarida unutmayacagiz. Bunuda siz biliniz....