kardeşim php kategorisine arada sırada giriyorum, her zaman sende bir tersleme aşağılama gibi durumlar söz konusu.. belli ki konu sahibi arkadaş birşeyler öğrenmek için bu konuyu açmış ve yardım istiyor. bu şekilde davranarak ne yapmayı amaçlıyorsun anlamış değilim. zevk mi alıyorsun?
hiçkimseyi terslemedim şimdiye kadar. doğru neyse onu söyledim. script yazan (!) bir kişi güvenlik konusunu bilmiyorsa
o iş çöp iştir.
BhCoder bende küçük çaplı kendimce işimi görecek kadar şeyler kodluyorum ama asla senin kadar hatta yarın kadar bilmiyorum...Yaptığın haber sistemini beğeniyorum hakkını vermişsin...Çünkü bende yapmak istiyorum ama olmuyor...Tasarım var kodlama yok neyse.
Neden siz biliyorsunuz diye herkesi böyle kırarak aşşağılıyorsunuz anlamış değilim...O zaman zaten bu kadar php bilen var kimse baştan öğrenmesin..
Size yakıştıramadım bu yorumu heralde sinirli bir anınıza denk geldi...
hiçkimseyi şimdiye kadar aşağılamadım , verdiğim cevaplar şunlardır : arama yapınız, daha önce verildi , veya konuya uygun neyse. bu aşağılamaksa haklısın.
adam girip burda en güvenli script benimki, hiç açık yok falan demiyor. öğrenmek, tecrübe etmek istiyor. nedir amacınız ? siz ilk php öğrendiğinizde tüm güvenlik önlemleriyle mi öğrendiniz ?
ben ilk öğrendiğimde banada birisi ÖNCE GÜVENLİK deseydi keşke keşke....
kardeşim, belli ki sen ananın karnından php coder olarak doğmuşsun milletin tepesinden bakıyosun bir değil iki değil bu. Hayır yani yaptığın scriptlerde ahım şahım bişey olsa birşey demicem, şurda yardım istiyoruz adam gibi, ilgilenmiyorsan yazma birşey.
kime tepeden bakmışım ? kompleksli birisin galiba
ÖNCE GÜVENLİK demek aşağılamak mı ?
benim yaptığım yazılımları eleştirecek durumda olduğunu sanmıyorum.
tekrar söylüyorum siz nekadra hassasanız bende o kadar hassasım
"güvenlikten anlamıyorsanız neden script yazarsınız" bu cümle aşağılamak olarak algılanıyorsa veya siz öyle anlıyorsanız ben birşey yapamam.