hocam yanlış anlamanı istemem ama sen ne iş yapıyosun tam oalrak ne akdar büyük birisin? nasıl bi adamsın anlayışın ne derecededir tam oalrak şimdi kurduun bu cümleyi değerlendireyim dedim bi anlam veremedim çocuktur desem değil çünkü çocuk makale yaan birimi

)

tarzında küçümsemez çünkü kendisi ondan büyük değildir e büyük biridir desem çok fonksiyonlu düşünerek adam akıllı cümle kurması gerekir e oda sizde yok kusura bakmayın tekrar söylüyorum yanlış anlamayına ma bi söyled,iklerinizi tartın önce eş anlamlılarını çıakrın konuya uym sağlıyorsa esneklik yoksa kaygan zaminde kayıp sizi rezil etmeyecekse kullanın LÜTFEN!
makaleye gelince makalede yazıyorum, arayüzde çiziyorum, yaızlımcı elemanım var bir tane php dilince script yazıyorum (konualra yazıyorum diye yazmam gerekir değilmi? kalkıp elemanım var yazıyor yazdıralım diyecek değilim heralde her neyse) php scriptte yazıyorum, bazı konularda ortak çalıştığım özellikle arayüz konusunda çalıştığım bir firma var birkaç işini yapmıştım eabilişim teknolojileri bu firmaya arayüz çizimi yapıyordum buradan bir arkadaşın kendi yazdığı oyun var ve 12 yaşında bir çocuğun yazdığı senaryoyu sanal hayata geçiriyorlar grafikleri yok şuan sadece grafik eksik ve almanyadan bir müşterim online oyun istediği zaman bu abi me danışmıştım oda senaryosuna kadar bütün detayları anlatmıştı şimdi pek aklımda değil çeşitli özellikler teknik bilgiler anlatmıştı ve fiyatnının minimum 100 milyar kdar çıkacağını söylemişti bunda ne var? yani ben bunu burada belirtemezmiym onun grafik işini de ben alacaktım misal ben bundna dolayı bu konuyu burada paylaştım anlatabiliyormuyum?
neyse kardeşim kısa kesiyorum detaya girmeden anlaşılamıyor burada kimse ama ufak şeylerde anla be blader.
konuyu baltaladıysam özür dilerim