savec0re adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte bu olguyu bizim bazı taraftarların ve yöneticilerin kafasına sokamadık.Adam maç videolarını göstermiş Adnan Polat'a bakın böyle hata olur mu uyardım ettim ama hala bile bile yapılıyor diye.Adnan da demiştir " Yok hoca sen suçlusun."
oyuncuya dayalı düzen yıkılmadığı sürece hiçbirşey değişmez bu ülkede.

90 Dakika top oynayan schusteri bile eleştirmeye başladılar. Bizim diyecek birşeyimiz yok artık. 3 Yenilgi alınca hemen bildiğimiz tek şey var bizim ligimize uygun değil. ama bu adamlar takır takır uefa'da top oynatıyor. Çeyrek finale çıkan Galatasaray var son dakika golüyle elenen. Şimdi schuster bu taktik stiliyle yarı final oynatıcak belki belki final ama türkiyede 2 maçı kaybetti diye uygun değil denecek. Oyuncular maç seçecek. 4 Golün 3 ü bir oyuncu tarafından gelecek sonra açıklama yapıcak ben sadece bana güvenilen yerde iyi oynarım. Bunu maçtan sonra diyebilen bir kişi resmen takımını satmıştır. Yeri yok biz halen kavgayı hocada arıyoruz. iyi oyun iyi topcularla oynanır. 33lük ayhan . toptan kaçan m. sarp , önünü göremeyen barış, fizik'inden başka birşeyi olmayan servet'le değil.

Şimdi nolacak; Yerine herhangi bir td gelicek. ilk 5 Hafta eşşek gibi koşacaklar ölene dek. Sonra tüm suç rijkaard'daymış gibi gösterilecek ve tekrardan yenilgiler başlayacak.

Erik Gerets'i harcadık. Kalli'yi harcadık. Takır takır herta yı benficayı sahasında rezil eden skibbe'yi harcadık. ve öyle harcadık ki sabri toptan kaçtı eli burnunda. oyuncular koşmadı.

Sözde gavurlar çok para alıyor ama o gavurlar kadar hırslı olanı yok.

Milan baroş, neill, kewell'ın hırsını tüm futbolculara versinler gerekirse yeteneksiz olsunlar. hırsları yeterdi.