dextroit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikli olarak temel bilgilere sahip olman için sana yetecek kadar photoshop bilgisine sahip olman gerekiyor.

1) Photoshop
2) Html
3) Css

Html ve css bölümünü aştıktan sonra asıl iş geliyor. Programcılık, bildikten sonra çok kolaydır en başta gözün korkmasın. Hemen kodlar ile uğraşma ilk dersin Algoritma olacaktır. Gerekirse 5 sene ver ama algoritmayı öğren. Öğrenmeden olur mu tabi ki olur ama bir süre sonra yerinde sekersin öğrenirken çok zorluk çekersin.

Eğer web programcısı olacaksan 2 seçeneğin var ya asp yada php seçeceksin. İnternet piyasasını genelde php kaldırır ama bana sorarsan asp.net i tercih et derim. Neden dersen sektör sadece r10' dan ibaret değil asp.net her zaman daha çok kazandırır. Büyük şirketler genelde asp.net programcısı çalıştırırlar.

Program yazacaksan şuanda c# ve visual basic gözde ama daha çok c# gözdedir. Zaten asp.net' i öğrendikten sonra c# da öğrenmiş olacaksın visual basic de c#' dan çok farklı değil.

Yapman gerekenler bu kadar Aramıza hoşgeldin
c# la zaten şuan uğraşıyorum verdiğin biligiler için teşekkürler