Arkadaşlar benim bayanlara yönelik sitem var ve günde 5 tane tamamen özgün içerik giriyorum resimleride kendi hostuma yüklüyorum ve her konuyada 5 etiket giriyorum. etiketleride kelime tekrarı yapmadan giriyorum.
bügüne kadar indeksimde azalma olmadı. ve açtığım konular 5 dakika içerisinde indexleniyor
etiketleri indexlemesi ise 1 gün sürüyor.
yazın bakalım tamamen özgün içerik eşsiz olsun. idexlemezse yüzüme tükürün
Benim tahminim şu R10 daki çoğu arkadaşlar sitelerine konu açarken başka yerde gördükleri yada okudukları makalenin başlığını değiştiriyor konu içeriğininde bir kısmını değiştiriyor öyle konu açıyor. buda bir nevi özgünlük sayılır filtreye girmezsin bunu herkez biliyor. eğer sitenizde bu tip makaleler varsa özgün kopya içerik karışık google o konularınızı askıya almış olabilir. ve bu olay 1 aydır var benim kopya içerikli haber sitem var mesela site:
www.siteadı.com dan aratınca bazı konularımın indexi görünmüyor ama hit geliyor nerden biliyorsunuz diyeceksiniz şimdi: arama motorları kelimelerini kaydeden eklentiden biliyorum

hiç dert etmeyin aslında o silinen linkler google dizininde var sadece monitöre yansımıyor