Seni biraz da olsa aydınlatabildiysem ne mutlu bana. Harici olarak yukarda söyledigim gibi, photoshop'a tam anlamıyla hakim olursan eğer, sana catlak yüz yapmayı öğretmişler ya, eğer öğrenirsen, çatlak yüzü eski haline getirebilirsin buna bi isim vermek istersek yapboz diyebiliriz Hani amaç, birşeyler yapabilmekte. Sen corel'de kartvizit yapabiliyorsun ama bu demek değildirki ps 'de kartvizit yapılmaz diye, onda da yapılır sadece, kartvizit için uğraşman gereken yada, kartvizit yapımı için kullanılması gereken "hammleleri, toolları, fonksiyonları" bilmen yeterli olucaktır. Zaten bunları bilmek içinde, fazlasıyla araştırmak, atılımcı v girişimci olmak yeterli olucaktır..

Şimdi şöyle düşün bu bir zincirin halkaları gibidir, sen ne kadar derslere ilgili olursan bende bi o kadar, ders yazmaya ilgili olurum. Photoshop tool'larından baştan itibaren şuan 5/6 ders yayınladım, ve sırayla gittigim için, son hazırladıgım ders'i YAYINLAMAKTAN Acizim Sen öğrenmeye istekli olucaksınki, ben öğretmeye istekli oliyim

Umarım anlatabilmişimdir.