tekil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu sözleri sizden duymak beni çok şaşırtıyor. Joomla'nın ilk zamanlarından beri Türkçe destek konusunda özellikle Mj türkiye sitesinde yaptıklarınızı ve verdiğiniz emekleri ben bunca yıl sonra hatırlayabiliyorum.

Joomla'dan soğuma konusunda haklı sebepleriniz var tabiki ama ben 1.6 dan çok umutluyum ve her güncellemeyi heyecanla inceliyorum.

Ama wordpress yerine drupal örneği daha uygun olurdu aslında yazınıza yinede bence sabredin 1.6 çıktıktan sonrada aynı düşünceleriniz devam ederse Joomla serüveninizi bitireceksiniz gibi görülüyor
Tekil Hocam herzaman oldugu gibi olumlu yaklasimindan dolayi sana tesekkür ederim.
Joomla scriptinin bahsettigim yönünü net görebilmek icin WordPress ile ne kadar kisa bir sürede, az kod ile birbirine benzemeyen özgün, iyi indexlenen islevsel siteler yapildigini görerek ve yaparak ikna oldum. Düsüncelerimin Joomla Forumunda pek olumlu yanki bulmasini beklemiyorum, sonuc olarak dedigin gibi kendi acimdan "Abbas Yolcu" diyebiliriz
Ben arabanin arkasina baglanip cekilen mobil mini Motel gibi bir script yerine kuru sogan ile piknik yapmayi tercih etmeye kararliyim )
iyi Joomlamalar , sinemin Solu burada