DarksPrince adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben Sagopa'yı hiç dinlemedim çünki yaptığı müziği sevmiyorum.

Birkaç yıl önce bir kız dinlerken rast geldiğim küfürlü şarkısı vardı , o zamanlardan biliyorum o tarzda müziklerinin olduğunu.

İşte birde rast geldiysem internet cafe'de takıldığım zamanlar " istisnalar kaideyi bozmaz " şarkısı üst üste çaldığı için aklımda kalmıştır.

Herşeye reklam gözüyle bakılmaz. Sami yusuf müslüman oldu hayranlarından birkaçıda onunla beraber müslüman oldu.

Sagopa kajmeri dinleyen çok fazla genç var. Nedir yani Sagopa sayesinde bu gençlerde dini değerlerimze merak salsalar. "Kİ" söylediğinde yanlış ne var ?

Sagopaya sırf bu sözleri yüzünden muhalefet olmaya çalışanlar var ama artık onlarıda normal karşılıyoruz. Muhalefet yapmayı iyi öğrettik , iktidarı göstermeyerek. Adamlar alıştılar her yerde bu alışkanlıklarını göstermeye çalışıyorlar

Sağol gözüm sanada iyi geceler.
ozaman rap müziğini bitirmiş oluruz şahsen sagopanın çok az parçasını dinlerim adamın fanları sağlam ve hoşuna gidiyor dilide yatkın zaten kendisi farsca bölüm okumuş sanırım rapleri ilahiye doğru gidiyor ha bunu kötülemiyorum ama rap bu değil rap'in tadını bozuyor kendisi