Öncelikle Merhabalar,

Uzun zamandır Wordpress ile uğraşmaktayım ve yeterince bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum.Şimdiye kadar r10 üzerinden olmasa da msn vb. araçlar yardımıyla wordpress konusunda isteyenlere yardım ettim.Forumda konu açmayı gerek görmüyordum ancak artık gerekli olduğu kanısına vardım.

Gelelim Fasulyenin faydalarına.

#Wordpress alt yapısı kullanarak site açmak istiyorum,her yönden hazır yani anahtar teslim olsun yapamıyorum/yapacak vaktim yok diyorsanız.Doğru yerdesiniz.

#Wordpress kurulumunu yaptım,temayı seçtim ancak seçtiğim tema İngilizce ve ben Türkçe olmasını istiyorum diyorsanız Doğru yerdesiniz.
#Kullanacağım temayı seçtim ancak temada beğenmediğim veya değiştirmek istediğim birkaç nokta var yapamıyorum diyorsanız.Doğru yerdesiniz.
#Sitemde çok geniş kapsamlı Seo çalışması istiyorum,diyorsanız malesef yanlış yerdesiniz.Çünkü yapamayacağım işleri almam.Site içi opt. ve ufak çaplı Seo istiyorsanız yardımcı olabilirim.
# Ben kendime yeni ve tamamen kendi isteklerim doğrultusunda tema yaptırmak istiyorum diyorsanız.Doğru yerdesiniz.Çok çok üst düzey temalar istemediğiniz sürece yapabilirim.

Eğer Anahtar Teslim isteseniz yapılacakların listesi;

• Wordpress Kurulumu
  • 2 Adet Tema Kurulumu
  • Gerekli ve İstenilen Eklentilerin Kurulumu
  • Sitemap Eklentisi kurulumu ve Ayarları
  • Seo Eklentisi Kurulumu ve İnce Ayarları
  • Kalıcı bağlantı Ayarları
  • Diğer Küçük Ayarlar

Hizmetlerin sabit bir fiyatı yoktur.Müşterinin talepleri doğrultusunda fiyatlar değişmektedir.Fiyatlar uçuk değildir,ancak bana gelip 5 liraya herşeyi hallet demeyin.

Yapabileceklerimi/Yapamayacaklarımı yukarıda belirttim.Eğer benimle çalışmak istiyorsanız.Günün her saati bana P.M yoluyla ulaşabilirsiniz.