Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Arkadaşlar Küçükoğlu bunların ödemesi yapılsın derse ödemeniz yapılır, yok yapılmasın derse yapılmaz. O yüzden dava açmanız şart, siz burada ödememiz ne zaman yapılır, nasıl yapılır diye tartışırken adamlar Ataşehir'de 1 plaza satın aldılar üstüne 1 tanede başka plaza diktiler. Doğan Online'ye ( Aydın Doğan'a ait sitelere fanatik, e-kolay vs. ) adamlar trilyonlar ödüyor, mackolik'e trilyonlar ödeniyor ama sizin 3 kuruşunuz ödenmiyor, bunları SİZDEN KAZANDIKLARI PARALARLA YAPIYORLAR! Eskiden size muhtaçtılar, sizin reklam yayınlarınızla trilyonları vurdular şimdi büyük medya kuruluşlarıyla çalışıyorlar ve sizi kusura bakmayın ama kimse iplemiyor. Bu yüzden dava açmanız şart diyorum, sizin için söylüyorum. Yoksa bana bir zararı yok 1 liram bile kalmadı onlarda çünkü hiç kullanmadım ben.
Toprock arkadaşım yanlış yönlendirmiyorum kimseyi, senin avukatın senin elindeki belgeleri yeterli olduğuna inanmadığından dava açmıyordur, yeterli belge varsa elinde neden açmasın ? O yüzden seni alternatif yollara yönlendirmiş.
Neyse söyleyeceklerim bu kadar benim, sizlere kolay gelsin. Hiç ümidim yok ama umarım alırsınız paranızı...