teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
genel olarak kızlar ilgiden çok hoşlanır.. ama ilgisiz davranmanız da kızları etkiler.. değişik bişi yani..

ama, ona soğuk davranmak, o bir hiçmiş gibi haraket etmek, yok saymak, onu dahil etmeden programlar yapmak, ona sık sık ciddi eleştirilerde bulunmak, kilosuna, saçına, makyajına falan kusurlar bulup durmak ciddi anlamda soğutur..

Telefonu noldu diye açmak direkt ayrılık nedeni bu arada.. ölnünün körü oldu deyip kapatıp bir daha açmamaksa farz

% 90 ilgi gösterdiğimden % 10 luk dilime anlayış gösteriyor iyiki yoksa dediğin gibi olabilir birazda kıza bağlı kaprisliyse dediğini herdurumda yapabiliyor ama mantıklı kızlar direk kapatmaz önce durumu öğrenir sonra o lafı dediğine pişman eder

Creating valla ne diyim olabilitesi en mantıklı durum buydu öyle bir kızdan ayrılmak için ama madem yok alttan alır diyorsun.Sonuçta olmayacaksa ilişkinin devamı kesinlikle tanıyan sensin bir şekilde bunu aktar kıza.Ortak arkadaşın varsa ondan yardım al hani ben tanısam sana daha mantıklı şeyler diyebilirim ama kızın kişiliği nasıl neye kızar neden nefret eder çevresi nasıl bunlar önemli, bu yüzden tanıyan bir arkadaşın varsa ondan yardım iste ki kızı üzmeden ayrıl.