teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak erkekler böyle zamanlarda hemen ailem seni sitemiyor diyor.. Ailem benim seninle evlenmemi istemiyor..Evde her akşam kavga ediyoruz bu yüzden gibi şeyler işte..

Öyle deyince otomatikman kabahati ailene yıkmış oluyorsun..Güya sen de çok acı çekion ama elinden gelen bişi yok..

Bu işi de hemen söylemicen..Önce senden aileme bahsedeceğim falan diyeceksin..Sonra 10 gün falan içinde senaryonu yazar oynarsın..Üzülürsün işte ahh vahh edersin..Bir bakmışsın ailen sizi ayırıvermiş.

Mesela ben bi sevgilimden ayrılmayı çok istedim ama üzülür diye ayrılalım diyemiyordum.Hep zıttına gidiyordum..İşte o da biraz tutucuydu kapan falan diyordu..Yok efendim aslaaa kapanmam çok gezerim yer içer eğlenirim falan.. derken caydırma politikası başarıyla sonuçlandı, biz anlaşamıyoruz demişti

Enson dediğine katılıyorum özellikle kız açısından bunu yapmak dahada kolay dediğin gibi erkek açık giyinme der kız inadına açık giyinir haydii gelde ilişkiye yön ver erkek biyerden sonra çatlar baktı olmayacak zorlamaz bırakır dediğin gibi.Ama bu çocuk napsa bilemedim, kızlarla mı takılsın paso aramasın sormasın umursamaz davransın bu tip şeylere sinir oluyor herhalde kızlarda.Kendi adıma kız arkadaşın bir aramasını noldu yine diyerek açtığımda burnumdan getirmişti bu tip şeyler tabi yoğun biçimde kızın kopmasına neden olabilir.