The_Joker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
allah rahmet eylesin dostum üzücü
bu acıyı yaşayan bilir ancak buraya konu acmanı hiç hoş karşılamadım nedense bilmiyyorum yani
Herkesin düşüncesine saygı duyarım. Sonuçta o an ruh sağlığım yerinde değildi ve bu olayı biriyle paylaşmak istedim. Çünkü Gayrettepe'de kaldığım 3-4 günde çok kötü bir zaman geçirdim. Dedemin ölümünemi üzüleyim, evimden uzak kaldığımamı, orda küçüğüm diye sürekli bana bağırmalarınamı şaşırdım kaldım. Herkesin sinirleri bozuktu çünkü.

Zekai adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başınız sağolsun.

Camdan nasıl düşüyor? başka birisi yapmış olamazmı bakıcısı filan varmıydı?
Şimdi şöyle;

Mütahhit tanıdıkları arkada bir evi yıkıp apartman dikecekti. O evde yıkılana kadar en az 1 yıl geçermiş. Mütahhit'te dedeme bu evi 1 yıl kullanması için vermiş(kuşları beslemesi için). Büyük bir hobisi vardı. Yaklaşık 20-30 kuşu vardı. Daha önce boş olan yan evde besliyordu oda boştu fakat orası yıkılınca başka yer lazım oldu ve oraya geçti. O evde cam kırıkmış ve tamir ederken düşmüş. Yaklaşık 3 metre. Kafa üstü düştüğünden dolayı beyin kanaması geçirmiş. Hiç düşmanı yoktu adamın. 76 yaşındaydı ve daha kimsenin elinden bir bardak su içmemişti. Her işini kendi görüyordu.

Başsağlığı dileyen tüm arkadaşlardan allah razı olsun.