uzun süredir takip ettiğin domaini ne için takip ediyordun? satsam mı projelendirsem mi diye hala kararsızsın neden takip ettin ozaman? uzun süredir herkes domain regleyip veya elindeki domainleri satmaya çalışıyor ama piyasa feci durgun kimse satamıyor teklif alıyorlar ama sonradan vezgeçiyorlar çoğu. süper jenerik domainler zor satılıyor.
senin domainine gelince site kurup hitlendirip öle sat bu halde 20 liradan fazlaya zor satarsın istersen dene.
hayırlı olsun
bilgicinitr bu yorumu yaparken hangi ruh halinde olduğunu bilmiyorum ama , domain piyasasından anlamadığını tahmin etmekte zorlanmıyorum.
1- Biz Domain işini koleksiyon olsun diye yapmıyoruz ,amacımız aldığımız domainleri satmak ve proje yapabileceğimiz domainleride projelendirerek gelir elde etmek , yaklaşık 7-8 yıldır bu şekilde para kazanıyorum .
2- burada domainler hakkında konu açmamızda ki amaç , bu işi yapan benden daha iyilerin fikirlerini almak ve o yönde karar vermek . çünkü benim satmak için aldığım domaini burda yapılan tavsiye niteliğinde yorumlar neticesinde satmayıp beklettiğim veya projelendirdiğimde kat kat kazandığım oldu . Buraya satalımmı yoksa başka türlü değerlendirelimmi dememiz bu yüzdendir . Sonuçta akıl akıldan üstündür.
3- domaine 20 tl değer biçmende zaten yorumunun ne derecede itibar göreceğini göstermektedir .
İnsanın cümlelerine hâkim olabilmesi için, konusuna hakim olması gerekir (Lioyda George)