Arkadaşım bu kadar çıldırmana gerek yokki. Sokakta kimse bu konuştuğun şekilde konuşmuyor birinin şivesi bozuksa onada yapacak bir şey olmaz yöresinden dolayı.
Gerek sokakta gerek internette gerek bir mekanda senin hoşuna gitmeyen bir şey yapıldığında müdahale edersin, burdaki arkadaşlarda bende aynı bu şekilde davrandık bu kadar.
Kaldıki burası sokak ile aynı şey değil burada ağırlıklı ticaret yapılıyorsa ticaret içinde bir resmiyet vardır. Senin işini yapacak olan biz bunları söyledik diye yapmamazlık yapmaz merak etme.
NOT: Yazılımcı olmamam bu işleri vs. bilmediğim anlamına gelmez sen ne kadar bu sektördeysen bizde
en az okadar bu sektördeyiz. Espirimde kullanacağım kelime için onu a dan z ye bilmemmi gerekiyor
arkadaşım anlıyorum sen boş adamsın ve vakdini doldurmak için böle saga sola satrasıp yazman gerekiyor yani bir nevi vakdini öldürüyosun ama kusurabakma ben 13 sat calısıyorum bilgisayar basında gecirdiqim 1 saatim var bunuda gereksiz konusmalarla harcıyacak dielim hadi sen biraz daha gönlünü eqle ..
modöratörlerde gereksiz yazıları temizlerse konu kendini aştı cünki sevinirim..