Gerçekten sıkmaya başladı artık bu konu. Bir ara artiz vardı, şimdi de fatmagül. Türkiye sadece bir noktaya odaklanıp kalıyor.
Neymiş diziyi izleyip özenmişler tecavüz etmişler. Bu sadece bu diziye özel birşey değil ki diziyi izleyip "Hadi kalkın gençler tecavüz etmeye gidiyoruz." demezler. Vardır kafaların da birşeyler. Pokemon izleyip uçmaya çalışan çocuk gibisini gördük.
Bu yazı da tek yapılan şey her zaman ki gibi TV kanalı çamurlaması. Herşey iyi güzel, 16 yaşında engelli bir kızın gelin olarak gitmesi normal mi? Neden kimse o noktaya takılmıyor?
Kurtlar Vadisi yayına girdi şiddet dediler. Aşk-ı Memnu yayına girdi aa terbiyesizlere bak dediler. Pokemon yayına girdi hadi uçalım dediler. Şimdi de fatmagül çıktı hadi tecavüz edelim dediler.
Bu ülke bu akımla hiçbir yayın'a giremez, girdirilmez. Amacımız nedir bilmiyorum. Neymiş efendim münasip bir yerimize kına yakacakmışız. Şimdi birşey derdim ya kurallar var işte. İnsan isteyince google'ye girip tecavüz qornosu yazınca binlerce sayfa çıkıyor. İnsanlar oradan özenmeyecek diziyi izlerken "Hadi tecavüz edelim agalar!" diye çıkacak.
Bırakın Allah aşkına!