Merhaba,

Biraz uzun yazmisim sanirim, ancak ciddi dusunen ve sartlarima uyan arkadaslarla uzun sureli calismak istiyorum. Ilgilenen arkadaslar vakit ayirip okurlarsa sevinirim.

-------

Bilgisayar ve teknoloji websiteme,

yeni teknolojik gelismeler,
windows isletim sistemi hakkinda haberler, ipuclar yayimlayabilecek,
Web gelismelerini takip edebilecek,
Populer mesajlasma yazilimi olan messenger, skype v.b. yazilimlarin yeniliklerini takip edip, yayimlayabilecek
ve cesitli websitelerdeki teknoloji ve bisilim haberlerini yorumlayip, ozgunlestirerek yazabilecek kisilere ihtiyacim var.

Konu hakkinda birkac etiket girilmesi ve resim eklenmesi de gerekmektedir.
Yazi uzunlugu gibi bir kisitlama getirmemekteyim. Konu hakkinda dogru bilgiler icermelidir. Zaten uzun sure calisacagimiz arkadaslar, beni tanidikca harf sayma isteginde bile bulunmayacaklardir

Basvurmak isteyen arkadaslarin
WordPress yazar arayuzune asikar ve
Uzun sureli calismak isteyen arkadaslar olmalari tercih sebebidir.
(r10 uzerinde konu hakkinda tatmin edici referansi olmayan ulasmasin lutfen!)

Ortalama gunde 3 yeni icerik istemekteyim. Yogundur, vakti yoktur, tatile gitmistir, arkadasi ile takilmistir v.b. sebeplerden dolayi is aksatilabilir. Insanlik halidir, dogaldir, normaldir. Yapacaksin! gibi bir durum bulunmamaktadir. Rahat ve istedigi gibi calisabilirsiniz (abartmamak kaydiyla)

Pazarlik hic sevmem. Ancak "baslangicta dusuk vereyim, ileride arttiririz" deyipte, 3 gun sonra "is bitmistir" diyen bir adam degilim. Bu cercevede son makale basina fiyat teklifinizi belirtiniz.

Odemeler her haftanin pazartesi gunu bir onceki haftadan yayimlanan makale basina yapilacaktir. (gunde maks. 3 makale haftada ortalama 21 makale)

"ya ucretimi odemezsen" diyen arkadaslar icin, ortalama haftalik 20 makaleden anlasip, ucreti pesin gonderebilirim.

Odemeniz istediginiz Turkiye hesabina havale veya eft yapilir.
Talep ettiginiz ucreti tam olarak hesabiniza ulastirir, herhangi bir eft / havale ucretini size yansitmam.
Isterseniz Paypal araciligi ile odeme gerceklestirilebilir.

Lutfen referanslarnizi (itrader ve websitelerdeki konulariniz), size nasil ulasabilecegimi PM ile iletiniz.
"Msn ekle konusalim" gibi bir yanit gondermeyiniz, once sizi tanimadan ne vakit ayirmak, nede sizin vaktinizi almak isterim.

Basladigimiz andan itibaren calismalarinizi begenmezsem, ugrastiginiz kadar ucretinizi aninda oder ve tesekkur ederek, yeni arkadas bakarim. Uzun sureli calismak istedigimden tek bir kisi ile anlasmak istiyorum.

Tesekkurler.
Mutlu gunler