Ossee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım w.r.z script almış kurmus bilmem ne vs vs.

Sen konu baştan okumadan, sunduğum kanıtları gözden geçimeden , direk Dunyahosting alehine yapılan yorumlara karşılık vermişsin. Bende sana soruyorum, Dunyahosting'in Avukat'ımısın?

Delillerimle kanıtlarımla herşeyi sundum. Herşey ap açık ortada daha kabullenmeyecek ne var. Google'de 2 k dan fazla index almış, Önbellekten bakıldığı zaman benim sitem görünüyor? Yapılan yorumların Link 'i Db yorum kısmında göründü. Daha neyine inanmıyorsun? W.r.z scirpt ile yapılacak iş değil. W.r.z olarak bulduğu script v7..

Böyle saçma sapan bahanelerle gelip savunmayın. Haa! savunuyorsun arkadasın, dostun lakin daha inancıdırıcı bahaneler bulun..
Bahane aramıyorum, ben adam haklıda demiyorum, bende yazayım msnimde kim var kim yok gelsin savunsun arkadaşı o zaman. suçluyorsa tek kişi suçlasın dedim sen beni yanlış anlayıp şimdide beni suçluyosun neyse geçmiş olsun sana diyeceklerimi ben dedim zatende birisi hakkını arıyorda birini suçluyorsa diğerleride onu destekler tabiki fakat diğer arkadaşlar destekleme dışında direk kendilerine ait hak arar gibi suçlamışlar ben ondan bahsetmiştim.

Hayırlı geceler.