Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle belirtmek istiyorum, daha önceden hiç VPS kullanmadım. Şu an çalıştığım firma ile aramda hiçbir sorunum yok fakat açtığım sitelerin sayısı arttığı için VPS e geçmek istiyorum (win vps bulunmamakta onlarda)...

Benim için önemli olan Teknik desteğin iyi olması. Eğer teknik destek konusunda sıkıntı yaşamayacağım firma ile anlaşırsam, uzun yıllar birlikte çalışabileceğimizi düşünüyorum.

Fakat belirtmek istediğim 2 nokta var.

1.si, Bundan önce çalıştım firmaların teknik destekleri çok yetersizdi. Bu konuda çok sıkıntı çektim. Bana, 1 hafta - 15 Gün (neyse artık) denemem için ücretsiz olarak VPS hizmeti sağlayabilecek (teknik destek, hız vs. test edebileceğim) ve açtıktan sonra eğer memnun kalmazsam anlayışla karşılayabilecek,

2.si, Gerek üniv.de düzenlediğim seminerler, gerekse yazılımcılıktan kazandığım paralarla hayatımı sürdürdüğüm için ödemeyi sarkıtabileceğim zaman belirli bir süre müsade edebilecek firma arıyorum (aylık olarak ödeme yapabilirim ancak, öğrencilik hali işte ).

Belirttiğim gibi, daha önceden bu konuda çok sıkıntı yaşadığım için artık temkinli davranıyorum. Kusuruma bakmayın lütfen.

Sadece YS Belgesi ve Vergi levhası olan firmalar tekliflerini Konu altından ya da PM olarak sunarlarsa sevinirim.

İyi günler