KalpdE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazılımcı deilsen bilmediqin bişe ile örnek gösterme ben yıllardır bu işin içindeyim surada 1 saat içinde şahsi işleirmi halledip cıkmak istiyorum ancak sizin sacma yorumlarınız yüzünden fiyat alamadım belki paraya ihtiyacı olan birisi cıkar ben bu işi yapabilirim su kadar fiyat alırım der diye bekliyorum ancak burada siz konuyu kocakarılar dedikodusuna cevirdiniz akradsaım benim konusmam bu işine geliyosa .. sen siveli konusan adamı yolda durdurup türkcemizi güzel kullanalım diyon mu yok öle bise diyeni ben göemedim yada normalde konuşurken imla larına kelimelerine dikkat ediyon mu yok aksama kadar sokakda milleitn içinde küfür edersiniz buradagelir bi kisi cıkarmıs ya sitemzide türkcemize dikkat edelim die alayınız iste biz sosyaliz böle olalım ben böle konusuyorum yediqim kadarı ile beim yazım begenmiyorsan cevap vermezsin bak ben bundan sonra gereksiz konulara cevap vermiceqim igbi konuyuda haşat ettiniz zaten kendincden cıkardınız konuyu işiniz gücnüz oyk burada dedikodumnu yapıyosunuz anlamadım ki...
Arkadaşım bu kadar çıldırmana gerek yokki. Sokakta kimse bu konuştuğun şekilde konuşmuyor birinin şivesi bozuksa onada yapacak bir şey olmaz yöresinden dolayı.

Gerek sokakta gerek internette gerek bir mekanda senin hoşuna gitmeyen bir şey yapıldığında müdahale edersin, burdaki arkadaşlarda bende aynı bu şekilde davrandık bu kadar.

Kaldıki burası sokak ile aynı şey değil burada ağırlıklı ticaret yapılıyorsa ticaret içinde bir resmiyet vardır. Senin işini yapacak olan biz bunları söyledik diye yapmamazlık yapmaz merak etme.

NOT: Yazılımcı olmamam bu işleri vs. bilmediğim anlamına gelmez sen ne kadar bu sektördeysen bizde en az okadar bu sektördeyiz. Espirimde kullanacağım kelime için onu a dan z ye bilmemmi gerekiyor