1- Ben yazılımcı değilim o yüzden yazmayı bilmesemde sorun yok
2- Birileri sizin yanlış yazımınızı eleştirdiği için bu şekilde tepkiler veremezsiniz
3- Burası sizin patronluk taslayabileceğiniz, beni eleştiremezsiniz soruma cevap verecekseniz verin yoksa susun diyebileceğiniz bir platformda değil. Burası Türk sitesi ve dili türkçe ise bozuk türkçe uyarılır, kullanan kişiye kusura bakmayın demek düşer.
yazılımcı deilsen bilmediqin bişe ile örnek gösterme ben yıllardır bu işin içindeyim surada 1 saat içinde şahsi işleirmi halledip cıkmak istiyorum ancak sizin sacma yorumlarınız yüzünden fiyat alamadım belki paraya ihtiyacı olan birisi cıkar ben bu işi yapabilirim su kadar fiyat alırım der diye bekliyorum ancak burada siz konuyu kocakarılar dedikodusuna cevirdiniz akradsaım benim konusmam bu işine geliyosa .. sen siveli konusan adamı yolda durdurup türkcemizi güzel kullanalım diyon mu yok öle bise diyeni ben göemedim yada normalde konuşurken imla larına kelimelerine dikkat ediyon mu yok aksama kadar sokakda milleitn içinde küfür edersiniz buradagelir bi kisi cıkarmıs ya sitemzide türkcemize dikkat edelim die alayınız iste biz sosyaliz böle olalım ben böle konusuyorum yediqim kadarı ile beim yazım begenmiyorsan cevap vermezsin bak ben bundan sonra gereksiz konulara cevap vermiceqim igbi konuyuda haşat ettiniz zaten kendincden cıkardınız konuyu işiniz gücnüz oyk burada dedikodumnu yapıyosunuz anlamadım ki...