fb'li arkadaşının yazdıklarından bahsederken neden "yorum" olarak bahsediyorsun da, bizim yazdıklarımız neden size "nakarat" geliyor anlamıyorum. Nakarat demek, 28 senedir tekrarlanan başarısızlığa daha iyi bir tanım olsa gerek.

Ayrıca size göre tek büyük fenerbahçe ise, birisi çıkar en büyük kasımpaşaspor derse ona da kimsenin söyleyecek sözü olamaz değil mi? Çünkü kendi yorumu oluyor.

Ortada fb'nin büyüklüğünü gösteren birşey olsa amenna diyeceğim. Gs'li değilim ama, birisi çıkıp gs Türkiye'nin en büyük takımı dese birşey söyleyemem. Adamların uefa kupası var, Avrupa'da en başarılı Türk takımı. Fb'nin bu tür başarıları olmadığı sürece, aksine daha çok başarısızlıklarla boy gösteren bir takım olduğu için de, kimsenin fb ligin üstünde bir takım gibi safsatalar yapmasını doğal karşılamıyorum. Hani ortada bunu destekleyecek tek birşey olsa, gam yemeyeceğim. Ligdeki sıralaması ortada, kaçırdığı şampiyonluklar ortada, yıllardır alamadığı Türkiye kupası ortada, Avrupa'daki başarısız sonuçları ortada. Pardon da daha ne büyüklüğü ? Bu gerçekler ortadayken Fb'ye büyük diyenler, kendisi küçük olup küçük düşünenlerdir.

Daha da birşey söylemeye gerek duymuyorum. Bu kadar açıklama yeterli gelir sanırım.