Selamlar,

Camfrog Canlı görüntülü ve sesli chat www.camfrog.com bu programı kullanan kişiler odaları maksimum 2000 kişi doldurur ve kullanıcıların pro client serialleri varsa da 1 kişi 100 kişinin birden kamerasını açabilir. Bu tarz camfrog servercılığı yani oda kiralayan kişilere oldukça çok sunucu sağlamaktayız hem streaming akışı çok hızlı olmalı hemde trafik yüksek tabi işlemci ve ram de aynı oranda size de 1 server da bu odalardaki gibi kanalların bulunduğu (40 kanal x2000 kişi) aynı anda online ve serverda zerre zorlanma olmayan Softlayer sunucuları temin edebiliriz. Sanıyorum ki tek bir sorun yaşamadan müşterinizle bu sunucularla rahat ederseniz ben tüm sunucuları burda yazmak yerine link vereyim inceleyin.

Aşağıda ki resimden de bu örneği görebileceksiniz :

Not : HDD minumum 2TB demişsiniz serverlarımızda her tür upgrade yapılmaktadır ek ücret ile isterseniz Hızlar 2Gbps'e bile çıkabilir. Yada HDD 4 TB.

Serverlar ödeme alındıktan sonra 1 gün içinde teslim ve her serverda 8 IP mevcuttur. İşletim sistemi Tercihinize göre panelimizden kurulur Win. 2003-2008 ve Linux tüm işletim sistemlerinin kurulumu ücretsizdir. Ekstra eklentilere her server müsaittir. IP+Plesk+Cpanel+Ram+HDD+Hız v.b.

Saygılarımızla,

WNLServers.Com
Ş.Orkun AFACAN

Softlayer - Türkiye Ana Bayiisi