Mezitli33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ufuğun bi suçu yok hocam defans adamların yarı sahasında duruyor bi ara pasta yada uzun topta birebir kalıyorlar ufuk napsın bir gol daha yemektense kırmızı kart aldı ama aykut yedi diğerinide sağolsun.

SEYRANTEPEDE Kİ MAÇLARA GİTMEYECEĞİM kime izlemeye gidicem ruhsuz oynayan takımızızımı yenmek yenilmek önemli değil yeterki formanın hakkını versinler. ergün penbe,hakan şükür,hasan şaş,arif erdem bülent korkmaz hepsinin içi kan ağlıyodur. Metin oktayın kemikleri sızlıyodur yazık.

Kötü gün bügünse bügünde galatasaray ama futbolcuları desteklemıyorum haftayada arda,baros ve kewell yok arkadaşlar
KeLKuN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ufuk bence takımını daha kötüye götürmemek için böyle birşey yaptı. Eğer o an golü yeseydik farka giderdi bu maç.
MeSsO_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısın ben hayatımda ömrümde 3 tane gol yiyen kaleci görmedim yazıktır..
Kardeşim ufuk çoğu golde refleksi kuvvetli olsa bu gollere engel olurdu hele ilk gol komedi inanın 40 yaşındaki mondragon gelse o topu hafif bir refleksle çıkarırdı ha ben tek suçu ufuğa atmıyorum yanlış anlaşılmasın sadece gözümüzde bu kadar büyüttüğümüz oyuncuların halini görün diyordum..Adamları bir maçta ronaldo, carlos ve buffon yapıyoruz ertesi hafta malum..

İnanın ilk defa galatasarayı uzun aylardır bu kadar aciz bu kadar çaresiz gördüm..Bu takıma bu kadar taraftar olarak destek verip böyle bir futbol utanç verici..Her sene diyoruz bir dahaki sene bir dahaki sene ama nereye kadar ?

Köy takımına Avrupadan eleniyoruz;
Toplasan değeri bir oyuncumuzun maaşı olmuyan takımlardan 2-4 tane yiyoruz;
Şampiyon olucaz diyorsun 8 maç oynanmış ligin 9.sıradasısın;
Sadece bir oyuncu oynamayınca oyunda hakimiyet sağlıyamıyan bir ekipsin;
Kenardan oyuncularına dahi söz geçiremiyen bir t.d adama sahipsin;
2.sınıf avrupa oyuncusu getirip ülkende yıldız diye tanıtıyorsun,

Daha bir çok şey sayabilirim.

Bence son yılların en rezil sezonunu yaşıyoruz..Artık taraftarın sabrının sonuna gelindi ya birileri bir şeyin hesabını derbi öncesi versin yoksa derbide yaşanıcak bir faciadan sonra olabilecekleri düşünmek istemiyorum

Allah yardımcımız olsun !