hasret adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş teklif verdi kendisine rica ettim ürün bana lazım dedim oda sağolsun anlayışlı çıktı üründen teklifini geri çekti.
Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Domain size lazım ise, domaine teklif veren diğer kişiye ulaşıp teklifini geri çekmesini istemek yerine, teklifinizi arttırmanız gerekirdi diye düşünüyorum. Bu şekilde olunca ihaleye fesat karışmış oluyor.

Açıkçası Dshop adlı arkadaşın yerinde olsam, aranızda geçen bu muhabbetten sonra domaini gerekirse değerinin altında da olsa size değil başkasına satarım.

BLack_Hurricane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence büyütmeye hiç gerek yok. İsteseler AYYILDIZ ile Hasret aralarında anlaşarak 3-5 liraya bakmadan devrederdi aralarında. Dürüstçe açık açık yazmaları kabahat olmuş.
İki arkadaşı da forumdan az çok takip ederim ve severim. Ancak bu şekilde anlaşarak ihalenin gidişatını etkilemek pek dürüstçe bir davranış değil.

Bazı kullanıcılar bu forumda yapılan domain ve site satışlarında çok teklif verilen domainlere ya da sitelere daha çok ilgi gösteriyorlar. Dolayısıyla bu tür domainler ve siteler daha çok teklif alıyor.

Ayrıca verilen tekliflerin geri çekilmesi, diğer kullanıcıların da kafalarında soru işareti bırakabiliyor. AYYILDIZ adlı arkadaş teklifini geri çekince, domaine teklif vermek isteyen farklı kullanıcıların kafasında "acaba bu domain bu kadar etmez mi?" gibi bir soru işareti oluşabiliyor.

Belki AYYILDIZ bu satışta önce teklif verip sonra teklifini geri çekmek istediğini belirtmemiş olsaydı, başka kullanıcılarda teklif verebilirdi.