Merhabalar

Öncelikle r10 sayesinde birçok firmayı deneme fırsatım oldu. Netinternet, DGN, Netdirekt Türkiye, şuan ise Radore Telekom.

Netinternet ile çalıştığım zamanlarda hız konusunda sorun yaşamadım ama botnet konusunda pek bir çözüm yoktu. (tabii bunu direkt olarak firmaya yüklemiyorum yanlış anlaşılmasın benim hzimet aldığım firma da etkili)

DGN ile çalıştığımda hızı açıkçası beni tatmin etmemişti ama siteyi sürekli online gördüğüm için kendimi mutlu hissediyordum =)

Netdirekt Türkiye hat kullanımı ve site açılma hızı açısından en memnun olduğum firma. Tabi 9000 tl civarındaki bir makinede sitem olduğu için biraz bunun da etkisi olmalı.

Şuan Radore ve açıkçası en çok denemek istediğim 2 firmadan bir tanesiydi. Hızı gayet tatmin edici ve oldukça memnunum.

Köşe Notu: Çalıştığım firma ne olursa olsun hiç farketmez öyle veya böyle yurtdışına kazandıracağıma benim abilerim kazansın mantığını benimsediğim için Türkiye lokasyondan kolay kolay vazgeçmeyeceğim. Bundaki en önemli etken hadi birkaç yıl önce ülkemizde sayılı firma vardı ve fiyatlar oldukça yüksekti (bana göre, öğrencilikte etkili bunda) bu sebepten yurtdışı lokasyon kullanıyordum. Ama şimdi ülkemde Netinternet, DGNPlus, Profilo DC gibi verimerkezleri açıldı dolayısıyla uygun fiyat ve kalitesi var. Bundan da gurur duyuyorum. Eğer anket içerisinde başka firma ile çalışırsam da buradan sizinle acizane fikrimi paylaşırım.

Selametle...