ErhanAYDIN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geri iade istendiğinde ne kadar ücret talep ediliyor
İade edilecek tutar geri talep ediliyor.

FthAtes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstat bu yaptığınız çok riskli, cc dolandırıcılarını boş verin birisi maliyeye şikayet etse gene mağdur olursunuz. Aldığınız ödemenin karşılığında fatura kesmek durumundasınız aksi takdir de ceza-i işlem uygulanır.

Hele ki sanal pos çekeceksiniz, bire bir kart sahibi ile görüşmeden. Mail order formu imzalatıp, kimlik fotokopisini almadan yapmamanızı tavsiye ederim.

Örn: Ben kamera vs. olmayan bir int kafeye gittim. Sizden bu hafta kendi kartımı çektim, önümüzde ki hafta pazartesi günü takibi mümkün olmayan bir şekilde 700 tl yi aldım sizden. Aynı gün, bankayı arayarak kartımın benim rızam dışında kullanıldığını iddia ederek bu işlemin iptal edilmesini istedim. Hakkınızı nasıl arayacaksınız ?

Saygılarımla.
Bankalarla bu konuda anlaşmalıyız maliye gibi bir durum yoktur.

yzaydn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok saçma bir uygulama yapıyorsun "hocam", kendi sanal posumdan bile dolandırıldığım oldu... sen hiç bilmediğin insanlara para vereceksin...

illla da yapacağım diyorsan paypal gibi 45 günlük bir itiraz etme süresi var kredi kartındada. O yüzden 45 gün sonra para vermen gerekir...
İşlemleri inceliyoruz güvensizlik gibi bir durumda kullanan kişiye ödeme yapmamız için geçişlerdeki bilgilere sahip müşterilerin iletişim bilgilerini bize vermesi gerekiyor. Tek tek arayıp işlem yapip yapmadıklarını sorup onay alırsak ödemeyi geçiyoruz. Sistem güvenli bir sistem.