Web Site Adresi: www.deporium.com
Web Site Kategorisi: Genel *****
Web Site İçeriği: 125 Adet Full Özgün Yazı Bulunmaktadır ( tamamı özgündür )
Web Site Yaşı: 1 Aylık ( 2 hafta hiç ilgilenmediğim halde )
Web Site Alexa Değeri: 840k ( şu an alexa motoruna kayıt olundu 1 haftaya 750k altına %100 inecektir )
Web Site Pagerank Değeri: 0 ( sebep: güncellemeden sonra açıldı site )
Web Site Günlük Hit: TIKLA
Web Site Google Gelen Hit: Burdan Bakın >>> TIKLA
Web Site Google İndexi: 260 ( not: bing, yahoo gibi arama motorlarında da indexi bulunuyor )
Web Site Günlük Geliri: Hepsiburada'dan günlük 1 Tl kazanıyorum vallah
Web Site Tanınması: Sitemiz 100 kadar yabancı dizine, 52 tane arama motoruna, 25 tane ping servisine ve 13 adet imleme servisine eklenmiştir. Bilinen forumlarda kalıcı tanıtım yazısı bulunmaktadır. Gold Reklam Servisine kayıtlıdır ( 3000e yakın gösterim hakkı bulunmaktadır yani burdan hit sağlayabilirsiniz. ) Ve binlerce mesajım olan 4 forumda imzamda tanıtımı vardır. ( isterseniz kalabilir. bu sayede backlink kazanabilirsiniz )
Web Site Sistemi: Sistem Wordpress'tir ve SEO ayarları yapılmıştır.
Web Site Dahiliyeti: Hosting + 11 Aylık Domain Dahildir. Ayrıca Site Her şeyi ile satılıktır ( içeriği de dahil )
Web Site Logosu: Web site logosu özgündür.
Banlı Olduğu Sponsor: Hiç bir sitede ( adsense gibi ) banlı değildir. Cafe sistemlerinin hepsinde aktiftir. Onaylandı.
Site Satışında Her Hangi Bir Sorun Var mı?: Site hiç kimseyle ilgilenmedi yani hukuki vs. bir sorun yoktur. 3 haftada ne olabilirki zaten. Ayrıca sitedeki uploadlar siteye ait değildir ( uploadları özel yaptırmadık yani. ) ...
Hosting Özellikleri: 2000 Mb Alan, 20gb trafik, Sınırsız alt özellik, Cpanel (avrupasunucu.net güvencesine sahiptir)( resellerimize bağlıdır. yani fiyata göre yıllık süresi uzatılabilir )
Domain Hakkında: Domainimiz bir nevi jeneriktir. Sitemiz ***** depo sitesi olduğu için deporium'dur. yani okunuşu deporyumdur. Hem yabancı kaynaklarda hem de Türkiye'de ziyaretçi çekebilecek bir isme sahiptir.
... Ayrıca seo ayarları yapılı. Reklamlardan (link ve 125*125 alan) aylık en az 50 Tl kazanırsınız zaten. Bir de başka reklamları düşünün.
++++: Sitemizde toplist bölümü de bulunmaktadır. Buradan da hit getirebilirsiniz.
++++: Göz Doldurucu bir tasarıma sahiptir. Tasarımı şu an sadece 12 site kullanmaktadır.
+++++: http://www.deporium.com/wp-content/u...m-download.png böyle bir download bannerimizde bulunuyor....

ARKADAŞLAR BU SİTEYİ SATSAM ŞİMDİ NE KADAR EDER ACABA?

[ NOT: Satmayı Şu an Düşünmüyorum çünkü hedefim daha büyük. Bu arada host + domain sağlayan ve ortağım olan frame06'ya teşekkürlerimi sunuyorum!]