Ben sana kazanmıyorsun demiyorum. Hayal satıyorsun, insanların parasını alıyorsun diyorum. Sen Google Adsense Kazanç Kitabı satıyorsun. Buradaki sorduğum sorular şunlar:
1- İçine yazdığın bilgilerden mi para kazanıyorsun?
2- İnsanlara hayal kitabı satarak mı para kazanıyorsun?
3- Adsense ile ilgili en ufak bir bilgin var mı?
4- Affilite sistemi sizin bildiğiniz affilite sistemi değil. Affilite sisteminde hayal değil gerçek ürün satarsın. İnsanları kazandırmaz gerçek ürüne yönlendirirsin.
Sana kazanmadan ne konuşuyorsun çok güzel derim çünkü adsense ile ilgili bir kazancın yok.
Özellikle son cümlene bayıldım (: İnternetten kazancın sadece adsense ile olduğunu düşünmen gerçekten beni bitirdi. Öncelikle ben "Google Adsense Kazanç Kitabı" diye bir kitap satmıyorum. Dolayısıyla ilk 3 soruna cevap vermicem. Bu arada Adsense ile ilgili söylediklerine katılıyorum.
En ufak bir bilgim yoktur. Çünkü tık başı 10 kuruşlarla uğraşmam.
Ancak 4. maddeyi de gerçekten neye dayanarak yazdın çok merak ediyorum. (Affilite değil Affiliate) Affiliate Marketing'i sadece belli ürünler satmak olarak görmek nasıl birşeydir ben anlayamadım. Affiliate, komisyon demek. Başkasının ürününü satıp, kazandığın sistem Affiliate'tir. Dünyanın en büyük Affiliate sitesi Clickbank'ta da Para Kazanmayı öğreten kitaplar var. Hemde en çok revaçta olan ürünler bunlar.
Ve gelelim hayal pazarlamasına. Bende bu işlere bir kitap alarak başladım. Kitap almadan önce Affiliate hakkında hiçbir bilgim yoktu. Ve bugün senin beğenmediğin Affiliate sayesinde gayet güzel paralar kazanıyorum. (İspatını istersen ispatta ederim sorun değil.)
Eğer bunu ben başarabildiysem, başkasının başarmaması için bana sadece bir neden söyle ?