Beyler sizin yaptığınızda biraz ayıp olmuyor mu ?
Arkadaş demiş ki, w*r*z den aldım kurdum. Bunu tek yapan bu vatandaş mı.? Siz konuyu uzatıp birinin ekmeği ile bu kadar fazla oynamak için halada konuyu uzatıyorsunuz, ama oynamışsınız oynayacağınız kadar ayıp yani, aranızda bu işi yapanlarda var, aynı duruma düştüklerini bir düşünsünler, scripti alıp 2 banner değiştir 2 menü değiştir kur dene bunu yapan çok sayıda arkadaşımız var, gayette normal. Kendimizi geliştirmek ve uygulamada tecrübe kazanmak amaçlı yaptığımız bir durum en azından ben ve bir kaç arkadaşım için durum böyle.
DunyaHosting
TC Kimliğini hemen arkadaşlara yolla, yollamadığın takdirde hapis cezası alacaksın.

Artık konu uzasın da nasıl uzarsa uzasın, Profilin de 24 ? Hiçte inandırıcı değil ? Yazısına, yaşına, sipariş verin bile yok, siteye bak ha ha ha... Komik.
Konu sahibi konusunu beyan etmiş, Konu sahibi olmayanlarda konuyu sahiplenmiş. Herkese yorumlar ve mesajlar açık tabiki de scripti yada databesi yi, dağıtan şahıs Profilinde yanlış yaş yazan kişi mi ? Suçlanan kişi hakkında konu sahibi suçlamasını belirtsin ki başkaları tarafından farklı düşüncelere kimse kapılmasın, Sizden de korkulur cidden

hakim, avukat vs... olsaydınız şimdiye idam ediliyordu.