DunyaHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kullandığım tema ***** değildir. ücretli temadır kendim ücretli aldım . bu konu hakkında yanlış yorum yapmayın. öbrür konuya gelelim burda satış yapmıyorum konuşma özgürlüğü var herkesde seviyeli şekilde istediğim şekilde konuşabilirim.
millet benim yaşıma bakmasın kendi yaşlarına baksınlarda öle konuşsunlar millet boş boş konuşuyor çoğu kişi maydonoz olmayı çok seviyorlar sanrıım.

neyse ben arkadaşın sitesini yakından uzakdan alakam yok demo da görmüş olabilirsiniz ben onu büyük ihtimal ***** den indridim. powerwarez miydir neydi girin oraya ordan bulabilirsiniz deneme amaçlı kurmuştum öle kalşmış aklımda kötü bi düşünceyle durdurmadım unutmuşum durmuş olayın bu boyutlara geleceğini bilmiyordum . neyse uzun lafın kısası beni suçlamadan önce kendi sitesinin güvenliği sağlayıp sonra çalınmamasını önleyebilir *****'e düşmüşse benim ne suçum war ***** bu millet çalar yayınlarlar bilirsiniz.
Yazımı düzgün okursan sanırım dedim kesin birşey söylemedim karar sizin istediğiniz gibi davranabilirsiniz size iyi akşamlar kolay gelsin.