Zirvehosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dunyahosting 2-3 senedir var diye biliyorum kullanılan sistem whmcs fakat kullanılan tema bana hiç yabancı gelmiyor sanırım daha önce w-arez bir sitede görmüştüm.

Diğer bir konuya gelince arkadaş ispat filan istemiş dün gece açıldı bu konu ve ben dün gece 5e kadar burdaydım yanlış hatırlamıyorsam ve bizzat siteyi kendim gördüm birebir kopyasıydı site dosyalarını çekip config dosyasına mysql bilgilerini girmek zor değil çok basit sonuçta müşteriniz erişimi çok kolay sağlayabilirsiniz ama bu sadece sizin nekadar küçük olduğunuzu gösterir çalıntı emeklerle kimse bir yere gelemez. Üretemiyosan bırak üretenler çalışsın.

R10 büyük bir platform ve çabuk indexlenip google'da yerini alır.

Şekil A) http://www.google.com.tr/#hl=tr&biw=...0cca3bdcb93a9a

Bu saatten sonra ekmek yiyebilecekmisiniz şüpheli.

kullandığım tema ***** değildir. ücretli temadır kendim ücretli aldım . bu konu hakkında yanlış yorum yapmayın. öbrür konuya gelelim burda satış yapmıyorum konuşma özgürlüğü var herkesde seviyeli şekilde istediğim şekilde konuşabilirim.
millet benim yaşıma bakmasın kendi yaşlarına baksınlarda öle konuşsunlar millet boş boş konuşuyor çoğu kişi maydonoz olmayı çok seviyorlar sanrıım.

neyse ben arkadaşın sitesini yakından uzakdan alakam yok demo da görmüş olabilirsiniz ben onu büyük ihtimal ***** den indridim. powerwarez miydir neydi girin oraya ordan bulabilirsiniz deneme amaçlı kurmuştum öle kalşmış aklımda kötü bi düşünceyle durdurmadım unutmuşum durmuş olayın bu boyutlara geleceğini bilmiyordum . neyse uzun lafın kısası beni suçlamadan önce kendi sitesinin güvenliği sağlayıp sonra çalınmamasını önleyebilir *****'e düşmüşse benim ne suçum war ***** bu millet çalar yayınlarlar bilirsiniz.