Merhabalar : Istediginiz konuyu acabilirsiniz her platformda tartisirim , ben size verdiginiz iplerden cikan sonucu yazdim , niye bozuluyorsunuz ki? benim satislarima neden mani olacaksiniz kosturdugumuz kulvarlar farkli ben ddos providerim siz standart bir bandwith odakli calisan sunucu firmasisiniz is modelimiz degisik anlatabildimmi ? , isinizi duzgun yapiyorsaniz softlayer'dan direk almissiniz almamissiniz bu kimseyi enterese etmez , ama foruma direk gelipte softlayerin ana turkiye bayisiyim derseniz sorun teskil eder , burdaki insanlarin cogu Softlayer'in S 'inden haberi yokken ben orayla calisiyordum , 100tb.com dan direk aldiginizi soyleyebilirsiniz bunda 1 sakinca yok anlatabildim mi? , yani burada sizin satisinizdan ben yada kimse rahatsizlik duymaz fakat yanlis bilgiler vermeden olan neyse onu yansitin olmayani yansitmayin. Halen israr ediyorsaniz 100tb.com 'dan ALMADIGINIZI hic birsey soylemem sadece hayirli kazanclar diler konuyu kapatirim kendinizi oyle inandirin ortaya cikan sonuclari baska kisiler zaten yorumlar , bana diyorsaniz softlayer'la direk calismiyorsunuz diyecek hic birseyim yok:=)
Not : Bahsettiginiz Aziz Özbağci adinda bir kimseye sunucu satmadim , arkadasi esi dostu baska birseyi gelip almissa bilemem , soyleyin kendisine odeme yaptigi banka dekontunu bir gondersin nereye odeme yapmis, bir kac camfrog sunucu musterim oldu onlarinda kullandiklari standart sunucuyla gelen 2tb bandwith + 2tb extra bandwith ucretidir ki son 1 senedir hic bir camfrog musterim olmadi bizim portfoyumuz degil + tercih sebebi olmayiz bu tur uygulamalarda daha cok sirketlere ve buyuk sitelere premium bir guvenlik hizmeti sunuyoruz.Bir sorf.org'a bakin 100tb - 10tb bandwith rakamlari geciyormu ki camfrog gibi cok bandwith tuketen uygulama sahipleri bana direk musteri olsun , portfoyum degil altini ciziyorum.Ha istersem networkume legal trafik icin 10.000tb bandwith ekler havuz olustururum bandwith satisida yaparim butcem olmadigi icin degil ISIM bu olmadigi icin yapmam.
iyi aksamlar.