mrblar.

sitemdeki yorumları onaylıyordum tüm yorumları seçtim onayla dedim ve "error nat found" diye bir hata verdi site ana sayfaya yönlendi...

sonrasında ne yaptıysam admin panelime giremiyorum. modemi resetledim tarayıcı çerezlerini sildim herşeyi denedim ama /wp-admin giriş yapamıyorum direk ana sayfaya yönlenip söylediğim hayatı veriyor.

ftpden wp-admin klasörüne baktım izinlerde XXX yazıyor 755 yapamıyorum, wp-admin'i silemiyorum adını değiştiremiyorum. Cpanel file manager ile yine wp-admini silemiyorum içine giremiyorum değiştiremiyorum :S

reseller kullandığım firmaya mail attım 2 saat oldu halen dönecek beyfendiler.

site şuanda çalışıyor hiçbir sorun yoktur. anlık 20-40 arasın online var. sayfaları, etiketleri, kategorileri heryeri geziyorum ama bir sıkıntı görünmüyor. sadece sayfadaki sorgular sanki dahada azaldı (genelde 15-20 sorgu 0.5xx saniyede oluşturuldu yazıyor) rakamlar min 30 çıkıyordu sorgu sayılarıda düştü ama herşey çalışıyor. wp-admin panele giriş yapamıyorum :S

sorun nedir arkadaşlar ? ben anlamadım birtürlü domain hesabını silip yeniden dosyaları falan yüklesem büyük ihtimal çözülecek ama subdomain vs var tek tek yeniden kurulum çok uzun iş ve sitede baya bir dosya var upload çok uzun sürer :S

standart eklentiler ve birde wp total cache kurulu.

bu konuda yardım istiyorum

(her ihtimale karşı bir sql yedek aldım) dana önceki yedek ortalama 1 aylık ve son zamanlarda baya güncelleme yaptım eski yedeğe dönemem :S