AtomaniA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel cevaplar vermişsiniz teşekkür ederim. Buyrun gelin boşta duruyor Vallahi yer varda bende boya konusunda falan beceri yok hiç. O aleti çözemedim ama çok pahalı
Eyvallah sağolasın,

Aleti valla bende bu gün tvde gördüm belki alırım diye aklımda kalmış ben böyle şeylerle uğraşmayı seviyorum...Aletin ucu ayarlanabiliyor boyamak istediğin yere göre sadece boyayı kaba döküyorsun ve sıkıyorsun...Eğer ki gösterildiği gibi boyuyorsa pahalı değil ama biz webmasterlere pahalı gelebilir..

Ben hani pratik olsun diye dedim boya + fırça eğer ki boyamayı bilirsen zor olmaz biraz uğraştırır.Bi tanede boya içine konuluyordu fırçanın oda güzeldi normal fırçalarla her yer batıyor insan çok yoruluyor

Videonun ortalarında örnekler gösteriliyor.

Oda güzel ama orta daki kolon olmasaymış keşke

Ama badanayı yaparken bence iki renk yap o çok farklı yapıyor ablamın evinin salonunu öyle yapmıştık kırmızı siyah koltuklarda kırmızı siyahtı şekil olmuştu..

Hani daha gençsin böyle değişik oda kendine ait bi tarz kapını kapat müziğini aç gibisinden birşeyler olsun diye diyorum sana kalmış eğer yakınlarında koçtaş gibi bi yer varsa gez dolaş kendine fikir edinirsin.