Destek istemiyorum ki, Bilgisi olan adam bayi ile uğraşmaz işin maliyetine bakar, hat sorunsuzsa senelerce datacenterla muhattap olmaz faturasını öder mis gibi sunucuyu kullanır yan gelir yatar. Yok siz datacenter pahalıya satsın oradan düşen postansiyel müşteriyi biz karşılayalım diyorsanız o ayrı, ben buna tek akıllı sizmisiniz derim? (Sizden kastım bu zihniyet kişilikle alakalı bir durum değil). Müşteri kapmak istiyorsanız bugün yönetim hizmeti vb hizmetlerle + sağlayabilirsiniz. Örnek bugün ninet neden ayakta neden r10'da osman'a tapıyolar ? Osmanın bilgisi üzerinden iş yapılıyolar ondan... Osman müşterilerine yönetim hizmeti veriyor ondan, Osman onlarında ayakta durmasını kendisininde bu verdiği hizmetten ayakta durmasını sağlıyor ondan... Gece sizler uyurken o adam sunucuyla uğraştığını bildiğim için burada yok bayiye pahalıya satılsın ucuza satılsın diye bir olaydan öte müşterinin alt bayileri seçmesi için sizin artıları masaya koymanız gerekmektedir.
yanlıs bir düsünce ozaman aracı kuruma para kazandırmayacaksanız dc lere baglı bayilerede kazandırapamamayın direk gidin dc lerden alın bakın bakalım aracı kurumlar gibi yada bayiler gibi destek alabilcekmisiniz? ben gene diyorum bu böyle olmaz fiyat üstüne fiyat kırıpda bayileri yada bir alt bayileri yok etmenin anlamı kalmaz resmen bu iş çocuk oyuncagına döndü oldu olcak sucuları belese versinler kazancım olmasında müşteri portföyüm olsun baskasına gitmesin bana gelsin mantıgı ancak geride kalmıs geri kafalı orta çag anlayısıdır sadece aslında yapılacak tek şey var derneklesmek türkiyede belli baslı 5 firma var rh dgn mars teklan netdirekt.com.tr bu firmaların öncülügünde kulacak olan bilisimciler dernegi ve rekabet kurulunun belirledigi fiyatların dısına çıkılmaması daha iyi olacaktıur dernekleseince bu fiyatları düsüren kişiler düsürebiliyormu düşüremiyormu görelim bakalım ama böyle olmaz bu zihniyetten herkez kurtulmalı ....