Son kulllanıcı neden aracı bir firmaya para kazandırsın ? Kaynaktan ucuza maal ediyorsa sana para kazandırmasının anlamı yok. Sen öyle düşünürsen son kullanıcıda böyle düşünür. Kimse durup dururken datacenter olmadı, çok çalış sende ol sende son kullanıcıya direk sat.
yanlıs bir düsünce ozaman aracı kuruma para kazandırmayacaksanız dc lere baglı bayilerede kazandırmayın direk gidin dc lerden alın bakın bakalım aracı kurumlar gibi yada bayiler gibi destek alabilcekmisiniz? ben gene diyorum bu böyle olmaz fiyat üstüne fiyat kırıpda bayileri yada bir alt bayileri yok etmenin anlamı kalmaz resmen bu iş çocuk oyuncagına döndü oldu olcak sucuları belese versinler kazancım olmasında müşteri portföyüm olsun baskasına gitmesin bana gelsin mantıgı ancak geride kalmıs geri kafalı orta çag anlayısıdır sadece aslında yapılacak tek şey var derneklesmek türkiyede belli baslı 5 firma var rh dgn mars teklan netdirekt.com.tr bu firmaların öncülügünde kulacak olan bilisimciler dernegi ve rekabet kurulunun belirledigi fiyatların dısına çıkılmaması daha iyi olacaktıur dernekleseince bu fiyatları düsüren kişiler düsürebiliyormu düşüremiyormu görelim bakalım ama böyle olmaz bu zihniyetten herkez kurtulmalı ....