Adil düzen, hosting firması olanların yaşaması için gerekli.. Fiyatlar düşer ama 100Mbit alanda aynı fiyata ucuz hat mal ediyorsa, 500Mbit alanda aynı fiyata mal ediyorsa bir fiyat adaleti yoksa, veri merkezleri kişiye, çalıştığı yere ve kendi keyfine göre insanlara fiyat veriyorsa adalet yoksa hiçbir işe yaramaz hosting satan için fiyatların düşmesi.
1 gbit fiyatı türk telekomda 32 TL iken 18 TL den superonline üzerinden hat alıp bunu kullanıp sonrada sektör fiyatları yüksek olduğunda ucuza satan başkası mıydı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
işinize geldiği zaman adil düzen olmaz.
Ayrıca ne adil düzeni? herkes hosting şirketi açacak diye bir kural mı var? yapabilen yapsın, yapamayan yapmasın, yapabileceği işleri seçsin.
Ayrıca herkes farklı kafadan ses üretiyor. Sayfanet fiyatlar düşsün diyor, tüm müşteriler fiyatlar düşsün diyor. işine gelen düşürüyor, işine gelmeyen adalet diyor. Ticaret yapıyorsunuz. Ticarette adalet böyle olmaz. İşini düzgün yaparsın, ucuza mal edersin, uygun bir kar marjı ile satış yaparsın adalet böyle olur.
Başkası 8 liradan mal ediyor ve 10 liradan satıyorsa, sen gelip ben 15 den mal ediyorum 10 dan satamıyorum, adalet arıyorum dersen bu iş adalet değil bencillik olur.
adil düzen herkes kendi işini yaptığında gelecek.