O zaman Türkiye bayiisiyiz demek saçma oluypr, UK2 Türkiye de bir şirket olmadığına göre eğer bayiiseniz bunu konuda kanıtlarla gösterebilirsimisiniz, kaç senedir Softlayer odaklı çalışan Sorf.Org bile bayii yim diyemiyor.Lütfen yanlış anlamayın mesajımı.
Ben mesajınızı asla yanlış anlamadım aksine konuyu aydınlatmama sebeb oldu. UK2 Aracılığıyla dedim ve Amerika'da ve Kanada'da kaç kişinin burda firması var bilemiyorum ama bizim var. Canada Ontario ve Amerika Ny'da. UK2 sadece şirketle tanışmamıza vesile oldu. Asla bayisi olmadığımız bir yerede bayisiyim diyemem Sorf.org 10tb.com la çalışıyor biliyorum şimdiki adı midpahse yada 100tb.com ve benzeri bir çok web sitesi olan bir firma ve sunucu satışı yerine ordan firewall hizmeti 200 usd ye alıp web site barındıran bir firma buraya kadar umarım yanlış anlaşılmamıştır. Siz yazılı iso ICANN yada WNLServers bizim bayimizdir yazan bir belge istiyorsanız onu da aynen sizleri ve bu forumu belirtip softlayerdan isterim biraz şaşırsalarda vereceklerinden eminim.
Softlayer bunun açıklmasını yapmıştı Ana bayilik konusunda Türkiye'ye verilmedi ana bayilik bunu cok iyi biliyorum siz direk ana bayi değilde galiba UK2 dolayı ile bayilik yapıyorsunuz galiba, yani aracının aracısı gibi bir olay bu ana bayiilik diyemeyiz buna...
Asla aracının aracısı vs. tarzı değil uk2 tanışmamıza vesile oldu üstte de belirttim.
Orda görünen hattın tamamının local ağ dışında da kullanılabildiğine emin misiniz?
Evet eminiz...
Merhabalar : Cok dogru soylemissiniz bir kac sey disinda ,
Bu baslikta bir cok yanlis aktarilan durum var , uk2.net yani 100tb.com altindan bayilik yaparak SOFTLAYER bayisiyim diyemezsiniz , suanda Turkiye odakli direk Softlayer'in kendisiyle calisan dikkatinizi cekerim didisinin didisiyla degil , sadece BIZ variz , sunucu sayisi ciro ve operasyon olarak.Softlayer kendisi hic bir sekilde 100TB bandwith seklinde operasyonel calismiyor , uk2.net kendi satin almis oldugu hatlar ile , 100tb bandwith'i saglamakta.Biz ddos provider degil'de yuksek trafikli sunucu satmak istesek ve ayni yatirimi ortaya koysak 2-3 milyon dolar ayni sartlarda 100tb band'li sunucu verebiliriz , fakat bizim verdigimiz hizmetler farkli oldugu icin bu tarz bir operasyona girismedik , cunki cok rahat soyleyebilirimki bilmeyenler icin , bu tarz buyuk kampanyalar buyuk RISKLER icerir , bugun uk2.net 'in surekli minimum 2000 sunucu altina dusmeme ve her ay yeni 200 sunucu satma/ekleme gibi riskli kontratlari mevcut , yani bu isler kolay isler degil.(rakamlari ornek verdim).Yarin hic bilemezsiniz Uk2.net tutarda GNAX grubu ile anlasirsa ( bir kac ay once boyle dedikodular vardi) sunuculariniz GNAX 'da calismaya baslar , yani uk2.net nerdeyse siz oranin musterisisinizdir.
Softlayer'in direk olarak stratejisi kendisiyle bizzati calisan musterilerinin daha cok WEB operasyonlari yurutmesi , upload ve download konusunda 100tb.com 'un satmis oldugu sunucularin network SEGMENT 'leri digerlerinden farkli yerlerde , network'de herhangi bir soruna yol acmamak icin.
iyi calismalar.
Sağolun sizede iyi çalışmalar açıklamalarımı okursanız zaten konuyu anlarsınız Çağdaş Bey.
Ayrıca kafasında soru işareti olan herkeze her bilgiyi forum yada telefon yolu ile aktarabilirim hizmet alan müşteriler de buraya yazarlar makineleri uk2 denmi alınmış direk softlayer mı burda sizinle paylaşırlar.
Not : Softlayer Theplanet i alış aşamasında bunu da bir çoğunuz biliyorsunuzdur bilmeyenler için yazmak istedim.
Saygılarımla,
WNLServers.Com
Ş.Orkun AFACAN
Softlayer - Türkiye Ana Bayiisi