Sevgili arkadaslar bu alem de hem sadece uploaderlık yapan hemde sıte sahıbı ve upladerlık yapan arkdaslar var

uploader arkadaslar kendılerıne konularını yayacak uygun sıteler ararken site sahıbı arkadaslarda sıtelerıne temız konu ekleyebılecek birilerını aramakta gelin bu konu altında toplanalım ve uploader arayan sıte sahıplerı buraya bılgılerını gondersın

uploader arkdaslarda kendılerıne uyan sıtelere sıte sahıplerınınde onayı ıle konularını eklesın boylece herkes kazansın varsa uyugn sıtesı olan buraya k.adını yazalım uploader arkdaslarda ıletısıme gecsın bu arkdaslarla.

Emınım kı herkes ıcın cok faydalı ve yararlı olcaktır.

Saygılarımla SaNt9

Not:ben reklamsız temız konular up yapıyorum remote yapmam serverıme ındırir yenıden rar yaparım oyle up yaparım film ve software ye agrlık veryorum oyunda...
aradıgım sıteler genelde bu yonde olan sıtelerdır vede hit 5 k uzerı olanlara paylasım yapabılırım uygun gorenler sıte ısımlerını pm atabılr..

Aynı sekılde sızlerde ıfade edebılrsnız konumuzn altına herkes bırbırıyle ıletısım ıcınde olup daha fazla kıtlelere ulasabılrız