Trabzonspor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaslar burda size gizli adminlikten bahsedeceğim büyük iht bilenler vardır ancak bilmeyenler daha fazla.Simdi konuya geceyim ;

Gizli adminlik demek facebookda sayfamı duzenle kısmındaki adminler bolumunde 1 veya 1 den fazla hesabı gızleyerek gorunmemesı demektır
Facebook da fake bir hesap acın sayfanıza o hesabı admin yapın ardından o hesabı dondurun , neden donduruyorsun secenegınede facebookun gizliliğinden suphe duyuyorum u secin ardından sayfayı duzenleye gelın bakın o admın artık yok (facebookun kafasına gore o hesap anındada gızlenır 1 saat ıcındede gızlenebılır yanı facebookun hızına baglı o an) . bu yontem ne ısıme yarıcak dersenızde sayfanıza birini admin yaptınız dıyelım calmasından korkuyorsunuz sizi adminlikten cıkarırsa eger o dondurdugunuz hesabı aktif edip tekrar admın olursunuz ve o kisiyi cıkartırtınız admınlıkten ( dikkat edin o da gizli admin atmıs olabılır ) veya facebook sayfanızdakı butun hesaplarınız kapandı dıyelım ancak sayfa kapanmadı ama sayfada da admin kalmadı ne yapacaksınız gene burda gizli admıne gorew dusuyor .
neyse cok konustum bi tesekkuru esırgemezsınız :P
sanırım bunu sayfa satışı yapanlar için düşünmeden yazdın. Adam bu yöntemi bilmezse ve bunu okuduktan sonra gizli admin hesabı açıp sayfayı sattığını düşün. 1 ay sonrasında adam açar hesabı sayfayı geri alır. 500 tl verip sayfa aldığını düşün bu yöntemle adam isterse 2 ay sonra geri alır sayfayı ve gizli adminliğini açıp 3 5 tane dah gizli admin ekler onlarıda dondurur. Güzel yazı ama çok kişiyi teşvik eder bu yazın ben diyeyim.